ONTDEK DE NIEUWE
PARTNER TEPEE

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is zowel uiterlijk als technisch op belangrijke punten gewijzigd. Maak kennis met de nieuwe, moderne en interactieve uitrusting en de efficiënte motoren en profiteer van de vrijheid die deze auto u te bieden heeft.

ROBUUSTHEID

ROBUUSTHEID

De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter.
De voorzijde is volledig nieuw ontworpen: de verticaler geplaatste grille is in het midden voorzien van de PEUGEOT-leeuw, terwijl daaronder de strak gelijnde bumper opvalt. Door de koplampen die de nieuwe contouren van het silhouet volgen en de in de nieuwe hoekpanelen van de bumper geplaatste led-dagrijverlichting iLed: light-emitting diode - Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. straalt de voorzijde nog meer karakter uit.
De Partner Tepee draagt daarmee op elegante wijze de nieuwe stijlkenmerken van het merk

.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

NUTTIGE TECHNOLOGIE

De nieuwe Partner Tepee beschikt over de nieuwste technologieën. Het nieuwe 7 inch multimedia-touchscreen met radio en Bluetooth – optioneel op Active - van de auto, Active City BrakeiAutomatisch remmen bij een dreigende aanrijding in de stad (afhankelijk van de uitvoering leverbaar vanaf november 2015 of niet leverbaar)., de achteruitrijcamera iAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar., de parkeerhulp vóór iAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. en de Grip Control®iAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar..
De nieuwe BlueHDi-motor zorgt voor nog meer rijplezier, terwijl deze minder brandstof verbruikt en een lagere CO2-uitstoot heeft heeft.

MEER OVER DE TECHNOLOGIE

FLEXIBILITEIT

FLEXIBILITEIT
FLEXIBILITEIT
FLEXIBILITEIT

De nieuwe PEUGEOT Partner Tepee is nog altijd even flexibel dankzij de grote achterklep met de te openen achterruit, uniek voor dit segmentiAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar., het multifunctionele Zenith-dak iAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar. en zijn 5iAfhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. of 7iAfhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar. Optioneel op Active zijn drie zitplaatsen met afzonderlijke en uitneembare stoelen op de tweede zitrij.