Ontdek
Fractal

De PEUGEOT FRACTAL, een elektrische coupé voor de stad, is een studiemodel voorzien van een PEUGEOT i-Cockpit® waarmee een extra zintuig wordt geprikkeld. Na het gezicht, door het head-up instrumentenpaneel, en het gevoel, door het compacte stuurwiel en het touchscreen, wordt nu het gehoor gestimuleerd door een voor de autowereld unieke geluidsweergave. Doordat de bestuurder informatie nu ook via het gehoor ontvangt, wordt de rijervaring verder versterkt.

100% URBAIN

In de stad voelt de PEUGEOT FRACTAL zich in zijn element. Het geluidsniveau, dat door de elektromotor al bijzonder gering is, wordt nog verder verlaagd door de Tall&Narrow-banden met hun smalle loopvlak.

MEER OVER DE ELEKTRISCHE COUPÉ

EEN NOG INTENSERE ERVARING

EEN NOG INTENSERE ERVARING

De PEUGEOT i-Cockpit®, die voor het eerst in 2010 werd getoond op de concept car SR1, heeft sinds de commerciële introductie van de 208 in 2012 al meer dan 1,8 miljoen klanten weten te overtuigen. De PEUGEOT i-Cockpit® zorgt voor een unieke rijbeleving, een combinatie van intuïtieve ergonomie en een bijzondere ambiance.

MEER OVER PEUGEOT i-Cockpit®

VOL NIEUWE IDEEËN

Bij de ideëenrijke FRACTAL zijn nieuwe productie- en ontwerpprocessen toegepast. Meer dan 80% van het oppervlak van het interieur bestaat uit 3D-geprinte onderdelen. De anechoïsche oppervlakken zijn met behulp van generatief design ontwikkeld, een proces dat tot een ideaal onderdeel leidt.

MEER OVER EFFICIËNT DESIGN

VIDEOS