Ontdek de
308 R HYBRID

Dankzij de veelzijdigheid van het EMP2-platform levert de PEUGEOT 308 uitstekende prestaties, ongeacht de carrosserievariant en de motoruitvoering. Op deze basis heeft PEUGEOT Sport een nieuwe plug-in benzinehybride-aandrijflijn ontwikkeld. Met een vermogen van 500 pk en vierwielaandrijving worden de grenzen van sportiviteit in dit segment verder opgeschoven, een garantie voor ongekende prestaties.

EVENWICHTIG EN COMPROMISLOOS DESIGN

EVENWICHTIG EN COMPROMISLOOS DESIGN

De PEUGEOT 308 R HYbrid heeft de ideale proporties voor pure prestaties: bijzonder compacte afmetingen, op de vier hoeken geplaatste wielen en een perfecte balans. Het feit dat de 308 5-deurs met het EMP2-platform als basis diende, was een groot voordeel om deze doelstelling te bereiken. De herkenbare elegantie en sportiviteit van de 308 krijgen dankzij designkenmerken die zijn overgenomen van de concept car Quartz een compromisloze expressie.

MEER OVER HET DESIGN

INSTINCTIEF RIJDEN

INSTINCTIEF RIJDEN

Het indrukwekkende interieur wordt gekenmerkt door een van voor naar achteren doorlopende middenconsole en vier kuipstoelen. De gebruikte materialen en kleuren maken direct duidelijk waar de PEUGEOT 308 R HYbrid voor bedoeld is: het leveren van topprestaties!

MEER OVER PEUGEOT i-COCKPIT

ONGEKENDE PRESTATIES

ONGEKENDE PRESTATIES

De ontwikkeling van de PEUGEOT 308 R HYbrid is toevertrouwd aan PEUGEOT Sport. Het was een bijzondere uitdaging: ontwikkel een ultrasterke plug-in benzinehybride-aandrijflijn, zorg ervoor dat deze geschikt is voor het EMP2-platform en stel nieuwe maatstaven qua prestaties.

Met een gewichtsverdeling van 60% voor en 40% achter is de PEUGEOT 308 R HYbrid perfect in balans. De onwaarschijnlijke vermogens-gewichtsverhouding van nauwelijks 3,1 kg/pk geeft de auto een bijzonder gretig temperament.

MEER OVER DE MOTORISATIES

EXTREME SENSATIES

EXTREME SENSATIES

De PEUGEOT 308 R HYbrid vormt het indrukwekkende bewijs van het talent van de ingenieurs en designers van het merk en de kwaliteiten van de PEUGEOT 308. Een PEUGEOT biedt altijd bijzondere rijsensaties.

MEER OVER INSTINCTMATIG RIJDEN

VIDEOCLIP

Regisseur: Julien Rocher
Productie: Cream - William Blanc
Beeld: Laurent Rodriguez
Acteur: Atesh Salih
Muziek: Ben Kaniewski
Gefilmd in de Gemasolar zonnecentrale, geëxploiteerd door Torresol Energy an ontwikkeld door SENER
© cream-paris.tv


Fotografie: Patrick Curtet Gefotografeerd in de Gemasolar zonnecentrale, geëxploiteerd door Torresol Energy en ontwikkeld door SENER
Productie: Cream - William Blanc
© cream-paris.tv